Yhdistyksemme vuosikokous 14.3.2016

 Saimme pitää yhdistyksemme vuosikokouksen Sophie Mannerheimin koulun Nordenskiöldinkadun yksikössä. Emäntänämme oli sairaalakoulun vieraanvarainen erityisluokanopettaja Pia Paakkari (kuvassa etualalla).
 Tunsimme itsemme todella tervetulleiksi, kiitos.

 

Kokouksessa hallituksen puheenjohtaja Pirjo-Riitta kertoi toimintavuodestamme 2015 sekä suunnitelmista vuodelle 2016. Jäsenistömme kuunteli keskittyneesti ja osallistui vilkkaasti sekä keskusteluun että ideointiin.

 

 

Marsa Luukkonen kertoi Siili-kirjaprojektistamme. Marsa on laatinut runomuotoisen tekstin, jonka koulun oppilaat kuvittavat.

 

Kuvataiteilija Topi Ruotsalainen kertoi kirjan kuvitusprosessista, jota hän luotsaa yhdessä erityisopettaja Riikka Vuorenmaan kanssa. Kirja on tarkoitus saada valmiiksi ja myyntiin syksyllä. 

  

Vuosikokous teki tärkeitä päätöksiä. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Pirjo-Riitta Antvuori. Hallituksen jäseninä toimivat Sirpa Lautjärvi, Roger Lindquist, Leenamaija Otala (uusi, tervetuloa joukkoon), Topi Ruotsalainen ja Tiina Simons. Päätimme myös, että tämän vuosi on erityisen aktiivinen jäsenhankintavuosi. Toimintasuunnitelma 2016 ja vuosikertomus 2015 löytyvät nettisivuiltamme www.prosophie.fi , kohdasta ”Meistä”.