Taiteilijoiden työhuoneella Helsingin Arabiassa 21.4. Puheenjohtajamme Pirjo-Riitta ja hallituksen jäsen, kuvataiteilija Topi toivottivat yhdistyksemme jäsenet lämpimästi tervetulleiksi vierailulle taiteilijoiden työhuoneelle.

Tiitus Petäjäniemi (vas.), Topi Ruotsalainen, Tero Puha ja Kyösti Pärkinen avasivat meille ystävällisesti työhuoneidensa ovet. Topi sanoi, että haasteellista vierailussa oli saada työhuoneet siivottua siten, että vieraat mahtuvat sisään. Siistiä oli, tunnelma oli rento ja loistavasti mahduttiin.

 

Topi, Tiitus , Tero ja Kyösti kertoivat meille mm. työnsä sisällöstä, kuvien symboleista ja taiteen tulkinnasta. Oli hienoa päästä ”kulissien taakse” kokemaan ja kuulemaan taiteilijan arkityöstä. 

 

Kuvassa vasemmalla yhdistyksemme jäsen Seija Luomanperä, joka ystävällisesti kattoi meille runsaan ja makoisan  pöydän Esa Luomanperän johtaman Jokilaakson Juusto Oy:n lahjoittamilla tuotteilla. Seija oli lisäksi tyttärensä Lauran kanssa ”tuunannut” antimia piirakoiksi ja wrapeiksi. Kyllä maistui – näkeehän sen ilmeistäkin!

  

Kiitos taiteilijoille illasta. Jos et sattumalta pääsyt paikalle, voit käydä vaikkapa kurkistamassa Topi Ruotsalaisen taidenäyttelyn Galleria Heinossa, Uudenmaankatu 16-20, 00120 Helsinki.