Kirjallisuus- ja kuvataideilta 7.3.2017 

Puheenjohtajamme Pirjo-Riitta ja toimitusjohtaja Viveka luotsasivat erittäin lämminhenkistä ja mielenkiintoista kirjallisuus- ja kuvataideiltaa sisustus- ja huonekaluliike Casuarinassa.Kirjailija Katja Kallio ja kuvataiteilija Topi Ruotsalainen kertoivat ammatinvalinnasta, taiteen tekemisen iloista ja haasteista, luovuudesta, kovasta työnteosta sekä monesta muusta asiasta niin elävästi ja innostavasti, että aika vilahti kuin siivillä.


Tilaisuuteen osallistui yli 30 jäsentä ja jäsenten ystävää. Katjan ja Topin syvälliset ja koskettavat alustukset saivat todella kiinnostuneen ja keskittyneen yleisön.


Katjan ja Topin puheet johdattivat mielenkiintoisiin kysymyksiin ja keskusteluihin. Osallistujiemme toive oli, että tällaisia tilaisuuksia olisi mukava saada lisää. Tämä toive toteutetaan - tervetuloa 11.10. klo 17.30 teatteri Avoimiin Oviin kuulemaan musiikista, aivoista ja oppimisesta.


Katja Kallion ja Topi Ruotsalaisen teoksia oli esillä Casuarnassa - vieraamme tutustuivat taiteilijoihin ja heidän tuotantoonsa. Katjalta tulee uusi kirja maaliskuussa 2017 ja Topin töitä on esillä mm. taidekeskus Salmelan kesänäyttelyssä.


Makoisat tarjoilut rakenneltiin jälleen talkootyönä - lämmin kiitos Pirjo-Riitta, Maarit, Irma ja Noora. Näin tilaisuuden koko tuotto voidaan suunnata oppilaiden kevätjuhlan stipendeihin ja kevätretkeen. Kiitos tuesta jäsenet ja jäsenten ystävät!