Rehtorit ja yhdistyksen hallitus eduskunnassa 24.5.2018


Saimme mieluisan kutsun tulla vierailemaan eduskunnassa. Kuvassa vasemmalta kutsujamme pääsihteeri Laura Rissanen, hallituksen jäsen Pirjo Moilanen, apulaisrehtori Anna-Kaisa Lindquist, puheenjohtaja Pirjo-Riitta Antvuori, hallituksen jäsen Topi Ruotsalainen, rehtori Marja-Liisa Autio ja hallituksen jäsen Leenamaija Otala.

 
Juuri remontoitu eduskunta oli arvokkaan näköinen. Veimme mennessämme kirjeen opetusministeri Sanni Grahn-Laasoselle. Kirjeessämme toivoimme, että sairailla ja erityisen tuen lapsilla voisi tulevaisuudessa olla mahdollisuus oppivelvollisuusiän pidentämiseen, jos sairaus tai muuta vakavat pulmat ovat pysäyttäneet tai hidastaneet oppivelvollisuuden saavuttamista yli sallitun iän.  

 
Paternoster -hissit ovat kaikkien nuorten kävijöiden kiinnostuksen kohde. Ja kylläpä ne kiinnostivat meitä vähän varttuneempiakin...Eduskunnan valtiosalissa tuli todella juhlava olo.


Laura ja Pirjo-Riitta keskustelivat vielä poistuessamme vakavasti siitä, että perusopetuslain muutoksella on mahdollista jatkaa oppivelvollisuutta ja näin osaltaan ehkäistä sairaudesta aiheutuvaa syrjäytymisen uhkaa. Kiitos Laura ajastasi ja läsnäolostasi.