Oppilaiden mietteitä etäopetuksesta

8.lk 
Etäopiskelu on ollut kivaa, koska on oppinut enemmän, mutta välillä on ollut myös vaikeaa opiskella. Koulupäivät kotona ovat menneet nopeasti. On jäänyt enemmän aikaa olla kotona, kun ei ole mennyt aikaa koulumatkoihin. Toisaalta kyllä ne koulumatkatkin ovat kivoja. Tuntuu, että opiskelu kotona on ollut helpompaa, mutta, kun kuulin, että pääsee taas kouluun se tuntuu mukavalta ja kivalta. Opettajat ovat ehtineet auttaa samallalailla kuin koulussa. Kotoa olen saanut myös paljon apua ja olen oppinut lisää asioita. Voisin sanoa, että etäopiskelusta on ollut hyötyä opiskelun kannalta. On kivaa päästä kouluun, koska pääsee näkemään kavereita ja opettajia pitkästä aikaa. Kotona on ollut myös monesti tylsää, kun ei ole päässyt näkemään kavereita ja ei ole voinut mennä minnekkään muualle, mutta onneksi on keksitty puhelimet ja videopuhelut. Koronasta on ollut hyötyä siinä mielessä, että on ollut enemmän ulkona ja perheen kanssa. Palaan hyvillä mielin kouluun:) 
 
 
 
6.lk 
Oppilas 1: 
Etäopiskelu kokemuksia: 
 
Positiivista: pitkiä ja tylsiä taxi matkoja ei ole ollut, etä opetus, omasta mielestä hyvää ruokaa, liikka tunnit ja köksä on vapaavalintaisempia. 
 
Negatiivista: paljon vaikeempi keskittyä, vähän enemmän kouluhommia, apua kouluhommiin ei saa yhtä helposti kuin koulussa. 

.