Blogikirjoitus, Huhtikuu 2014

   Kevät on saapunut ja aurinko näyttäytynyt. Meillä ysi luokkalaisilla onkin jo vahvasti haut ja tulevaisuus mielessä. Tai ainakin tässä minulla, mutta varmasti on monilla muillakin. Toisaalta tässä kovan työn ja stressin ohella, voimme silloin tällöin rentoutua ja ihailla auringon paisteessa säteilevää luontoa. Tässä kesän lähestyessä voimme vielä keskittyä siihen kuinka lintujen laulu monipuolistuu ja tuo kevään fiilistä.

   Vaikka peruskoulun päättyminen ja niin sanottu tulevaisuuden alkaminen onkin iloinen asia, minulla, kuten myös varmasti monilla muilla on asioita peruskoulun ajalta jota jää ikävöimään. Ehkä juuri näinä aikoina kun tulevaisuus on vahvimmin mielessä, muistuu myös menneet ajat vahvoina mieleen. Tällaista olen itsessäni ainakin huomannut. Mutta vaikka tähän sisältyykin hiukan haikeita tunteita, meillä on paljon josta iloita ja jota odottaa.

   No mutta, Kaikilla meillä oppilailla on myös kesäloma lähestymässä nopsasti taikka toisilla ehkä hitaastikin, miten sen sitten itse kukin näkee. Mutta tässä vaiheessa teemme vain kovaa työtä koulun kanssa ja ansaitaan tuleva loma. Mutta, yritänpä olla puhumatta liika lomasta vielä tässä vaiheessa, jottei herää liikaa kärsimättömyyttä.

   Muistakaamme hyötyä paljon tästä keväästä, ulkoillaan ja nautitaan auringosta. Voi vaikkapa varata aikaa ennen päivän puuhia kuten ennen koulua ja istuutua hetkeksi ulkona (nimimerkillä) jos vain millään aamusta malttaa ja jaksaa. Mutta enpäs tässä enempää omia tottumuksia muille tyrkytä. Joka tapauksessa, on monia tapoja nauttia auringosta tässä kesän lähestyessä (vaikka ei minun höpinöitä kuuntelisikaan). Ja yllättävän lämmin huhtikuu meillä onkin ollut, ja aina voimme löytää lämpimiä ajatuksia.

   No mutta hyvää kevättä ja kesän odottelua tästä minun puolestani.


Benjamin 9.lk